Naruto Ninja Power

The best of the best!!!
 
ИндексИндекс  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Nagato-Pein

Go down 
АвторСъобщение
Сай
Генин
Генин
avatar

Брой мнения : 76

ПисанеЗаглавие: Nagato-Pein   Съб Яну 24, 2009 5:58 pm

Име : Нагато Пейн
Страна:Страната на дъжда;Селото на дъжда
Организация:Акатски
Партниор:Конан
Статус:Активен
Ранк: Високо Джоунинско ниво по умения

Пейн:
Инфо: Той е лидерът за когото ние знаем.Той е липсващата нинджа от Амегакуре(селото в Дъжда).Тпй отговаря на обръщението „лидер;водач”Всички в Акцки го наричат така с изключение на Конан(само тя има правото да го нарича Пейн).Въпреки,е той има основната власт върху останалите участници в организациата и всичко свързано с демоните той взима заповеди от Тоби(Мадара).
Като дете Нагато е бил мило и несигурно дете.За да спаси приятелят си Яхико е убил човек.Уплашен,той незне мястото си в този свят.Иска да пази хората които обича но не знае как.Бил е много добър ученик на Джирая.Всичко каквоот го научи Нагато го е усвоявал и усъвършенствал.
Пейн е съвсем различен от тогавашният Нагато.Той е спокоен,сериозен и отдалечен човек.Заради трудното детство което имал,живота му е показал истинското значение на БОЛКАТА.Той вярва и вижда на себе си като БОГ,който ще покаже на света какво е истинска болка,каквато той е преживял.

Способности: Като лидер той е много силна нинджа.Неговата партньорка Конан,заявява че той няма нито една загубена битка.Пейн може да използва техники като Промяна на външен вид,което му позволява да клонира другите участници от Акацки като пренася в жертва друг човек (битката Итачи-Наруто,Какаши,Сакура,Чио & Кисаме-Отбор Гай).Клонингите са перфектни копия на истинските.
Най-важната му техника е като член на Акацки е the Illusionary Dragon Nine Consuming Seal.С другите членове на Аакцки и тази техника започва 3 дневното насилствено изваждане на Опашатите Демони от телата на Джинчурикитата и запечатването им в статуята.Има си определен ред по който се затварят Опашатите Зверове,който трябва да се спазва.Девето опашатата лисица не може да бъде запечата в статуята без да бъдат изтеглени останалите Демони,защото иначе лисицата ще разруши статуята(тъй като е най-силният демон) и ако това стане всички Демони ще бъдат освободени.
Също така изглежда че Пейн е изключително интелигентен.Знае много неща които са единствени по рода си от Света на Наруто.Включително имената на хора и техните техники.
Пейн притежава техника която се предава от поколение на поколение в съответен н клан или това е Ринегана.Той се управлявал от МЪДРОСТА НА 6-ТЕ ПЪТЯ първата нинджа позната която създава Нинджа Света. Този който притежава Ринеган,притежава способността да използва 6 типа чакра елементи,която никоя друга нинджа не може.Нещото което най-много изпъква за Пейн е че той не е една личност а 6 индивидуални тела всички които имат една и съща воля и разум.Той ги нарича „6-те пътя на Пейн”.По принцип той действа само с едно от телата си а останалите ги държи приспани и затворени в стая която се намира в някаква машина.Единственото общо между тези тела е светлата оранжева коса и Ринегана.Също така всяко тяло си има определен брой пиарси по лицето с различна форма и големина.Всяко едно от телата изглежда че си има различна способност за защита и ги контролира чрез очната си техника(Ринегана).Всяко тяло може да усеща и вижда каквото и другите тела могат (с две думи вижда и чувстват каквото и другите тела вижда и чувстват : ] ) това му дава максимално 6 полета на поглед така той може да кординира с мултифункционална прецизност движенията и защитата с много бърза скорост и прецизност(леле не искам да се бия с него).Те също така носят черно копия чрез които разрушават чакра при контакт.Най-тревожното е че телата могат да се възстановяват дори от най-тежките травми Все още не се знае как телата на тези шинобита са станали част от Пейн.

Телата:

Първо тяло(Яхико):Първото тяло на Пейн е тялото на неговия приятел Яхико,косата му е средно светла и щръкнала с малък мост от пиарси(на носа).Явно това е тялото което Пейн най-много предпочита след като го използва винаги и се придвижва с него.Това тяло може да контролира дъжда да го контролира кога да спре дори да го поддържа.Чрез това той може да усети колко чакра имат и какви движения правят хората които пътуват по време на дъжда.

Второ тяло:Той се отличава с дългата конска опашка и големият брой пиарси по лицето му.Това е тялото с по-голяма ориентация и готовност за битка.Това тяло е много силно,има способността да призовава различни животни в зависимост отцелта за която му трябват.Същото така това е най-важното тяло за Пейн.Всяко едно от животните му има Ринеган също чрез който са свързани с него.По късно се узнава че това тяло е на човек от Фуума клан,който се е бил с Джирая и е бил белязан на челото с драскотина(ако си спомняте от мангата белега на челото му за тези които я четат). По-късно тялото му е било хванато от Джирая и заведено в Коноха за разучаване(говори се за тялото когато не е било под контрола на Пейн).

Трето тяло:Това тяло е много дебело,огромен мъж с много на брой конусовидни пиарси .Той е тяло за защита.Някак си може да абсорбира всякакво нинджутсо свързано с някаква техника дори и огромният Расенган.Тялото е на човек на име Кусагакуре.

Четвърто тяло: Това тяло е високо и слабо,с дълга пусната коса с пръчка(т.е. пиарс) прокаран диаголнално през носа му.Част от бойната му техника за ръкопашен бой е в тъмнина(т.е. не е добър) защото по-рано в битката му с Джирая той му поврежда зрението.Това тяло е на човек на име Такигакуре.

Пето тяло:Това тяло също е голямо с голя глава и доста дебел врат (uhn?!) с голяма квадратна челюст с голям полу-окръжен пиарс на носа и един голям на брадичката(+ конусовидни на главата).Някак си той може да откача и изстрелва като ракета дясната си ръка за далечен бой(може да разбие скала).

Шесто тяло:Последното му тяло е здраво и мускулесто,със заострена коса,с тройни пръчки(пиарси) на ушите му и линия от няколко пиарса на всяка от бузите му.Способностите на това тяло са мистерия за сега но се знае че има връзка със способността за възкресение на телата на Пейн.

Техники:
Rinnegan ( Transmigration Eye )
Shoten no Jutsu ( Shape Changing Technique )
Kuchiyose no Jutsu ( Art of Spiritualism )
-King of Hell Statue
- Giant Crustacean
- Giant Chameleon
- Giant Dog
- Giant Pam
- Giant Bird
- Alternate Bodies
Reppusho ( Wind Release: Strong Wind Palm )
Koryu no Jutsu ( Wind Release: Art of the Alternating Currents )
Borudo ( Bolt Shock )
Kouton: Kou Hiyoke ( Rain Release: Rain Blind )
Kouton: Koudan ( Rain Release: Rain Bomb )
Kouton: Koudangan ( Rain Release: Rain Bullet )
Kou Bunshin no Jutsu ( Art of the Rain Doppleganger )
Kouton: Ikasamano Kou Bunshin ( Rain Release: False Rain Clone )
Kouton: Kouyaiba ( Rain Release: Rain Blade )
Lightning Clone
Katon:Goukakyuu no Jutsu
Kage Bunshin no Jutsu
Tajuu Kage Bunshin no Jutsu
Kai (Realease)
Body Replacement Technique
Five Seal Barrier
Illusionary Dragon Nine Consuming Seals
Lit Apparition Technique
Resurrection Technique (Unnamed)
Tracking Ability (Presumably)
Soul Removal (Unnamed)
Sealing Technique Absorption Seal
Strange Arm Flaming Arrow
Summoning Technique (multiple)
Panda Iron Wall (Panda Summon)
Amplification Summoning Technique (Nine-Headed Canine Summon)
Violent Bubble Wave (Crustacean Summon)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Итачи Учиха
S-ранг Издирвано шиноби
S-ранг Издирвано шиноби
avatar

Брой мнения : 236

ПисанеЗаглавие: Re: Nagato-Pein   Съб Яну 24, 2009 6:00 pm

Съжалявам пич,но е зает.. : ( Избери си друг персонаж : )

_________________
RoNaLd0 iS tHe b3sT - https://www.youtube.com/watch?v=-GJetwg_nGs


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
Nagato-Pein
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Naruto Ninja Power :: Get Ready For The Role Play :: Герои :: Създаване на герой-
Идете на: